Opplev verdens kuleste dag 23.august

16/08/2014

Ta med deg en venn og opplev verdens kuleste dag!Verdens kuleste dag

Lørdag 23.august arrangeres verdens kuleste dag på Akershus festning i Oslo

På verdens kuleste dag kan du hilse på gjengen fra Drøbak Akvarium som viser deg en bit av Oslofjorden. Her kan du både se og kjenne på og lære om livet i havet.  Marinbiologene har hjulpet til og kan love deg at du lærer noe kult du ikke visste fra før! Du kan også hilse på hvalhaien Tom (ikke vær redd, den er ikke farlig!) og lære mer om Thor Heyerdal og hans Kon-Tiki ekspedisjon. Eller du kan være med på et biekarneval og se levende bier og høre om hvordan bier lever.  Det er rett og slett mye kult å oppleve på verdens kuleste dag!

Velkommen til verdens kuleste dag!

Verdens kuleste dag er et gratis arrangement. Sparebankstiftelsen DNB støtter arrangementet og det er deres gavemottakere som står bak aktivitetene.

Her kan du lese mer om arrangementet: http://verdenskulestedag.no/

Drøbak Akvarium

Drøbak havn ved akvariet

Drøbak havn ved akvariet

Drøbak Akvarium ligger i Drøbak havn og er det eneste saltvannsakvariet ved Oslofjorden. Akvariet gir besøkende en mulighet til å oppleve hva som rører seg under havflaten og lære mer om livet i Oslofjorden.

Driften av akvariet er dugnadsbasert, med innsats fra Drøbak Akvariums Venneforening og mange privatpersoner som trives med å utvikle et akvarium i Drøbak.

Her kan du lese mer om Drøbak Akvarium: http://drobakakvarium.no/


Denne posten ble skrevet av: Marianne Olsen


Synes du vi gjør en god jobb? Du kan støtte arbeidet:

50kr 200kr